FOTO-ULTIMĂ ORĂ: Bărbat lovit mortal de o mașină pe șoseaua Vrancei! Șoferița a fugit de la locul accidentului

0
1742
UPDATE: În urma cercetărilor efectuate de oamenii legii conducătorul autoturismului care a accidentat mortal un bărbat și a părăsit locul accidentului a fost identificat. Conform acestora, la volanul mașinii se afla o femeie, în vârstă de aproximativ 40 de ani, din județul Brașov. Pe numele acesteia a fost întocmit dosar penal.
Un grav accident de circulație s-a produs în această seară pe DN2D spre Bolotești, la 6 km de Focșani.

Potrivit unor surse, un autoturism BMW a lovit în plin un muncitor. Impactul a fost extrem de puternic, iar bărbatul, în vârstă de aproximativ 40 de ani a fost proiectat prin aer câțiva metri, murind pe loc. Șoferița mașinii a fugit de la locul accidentului. Aceleași surse au precizat că mașina, un BMW înmatriculat în Brașov, a fost reperată de poliție pe strada Marășești din Focșani. Poliția confirmă, pentru moment, doar faptul că este vorba despre un accident mortal cu părăsirea locului accidentului. VOM REVENI CU DETALII!

bmw-focsani-mort-3jpg

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.