FOTO-ULTIMĂ ORĂ: Carambol la ieșirea din Focșani! Cinci autoturisme implicate

0
2545
Un accident de circulație a avut loc în urmă cu puțin timp pe DN2-E85, între Garoafa și Focșani, în apropiere de fabrica de confecții Sorste.

Din primele informații de la fața locului, cinci autoturisme au fost implicate în coliziune. Este vorba despre un autoturism Dacia Logan, două Opel-uri, un VW Golf, și un autoturism de teren Lexus. În urma coliziunii toate cele cinci autoturisme au fost avariate ușor.

O ambulanță SAJ a fost solicitată pentru a acorda îngrijiri unui copil minor, care, din spusele unchiului său, șofer într-un autoturism Opel, ar fi acuzat dureri în zona coloanei și a gâtului. Minorul a fost preluat și transportat de ambulanță la Spitalul din Focșani.

Traficul pe sensul de mers Garoafa-Focșani se desfășoară cu dificultate.

Polițiștii au ajuns la fața locului și crecetează modul în care s-a produs evenimentul rutier, dar și cine se face vinovat de acesta.

accident carambol 1 - FOTO-ULTIMĂ ORĂ: Carambol la ieșirea din Focșani! Cinci autoturisme implicateaccident carambol 3 - FOTO-ULTIMĂ ORĂ: Carambol la ieșirea din Focșani! Cinci autoturisme implicateaccident carambol 4 - FOTO-ULTIMĂ ORĂ: Carambol la ieșirea din Focșani! Cinci autoturisme implicate

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.