FOTO-ULTIMĂ ORĂ: Explozie într-un bloc din Focșani (UPDATE VIDEO)

0
824
O explozie a avut loc în urmă cu puțin timp într-un bloc de pe strada Mr. Gh. Pastia din municipiu.

Din primele informații se pare că este vorba despre o deflagrație urmată de un incendiu într-un apartament de la parterul blocului.

La fața locului s-au deplasat două autospeciale cu apă și spumă și o autospecială de descarcerare. Zona este protejată de mai multe echipe ale Jandarmeriei.

VOM REVENI CU DETALII !

UPDATE: ISU Vrancea vine cu detalii suplimentare. Se pare că deflagrația a fost provocată de o butelie aflată într-un apartament de la parterul blocului. Din fericire, nu au existat victime, 10 locatari reușind să iasă la timp din blocul afectat de explozie.

UPDATE 2: Apar noi informații în cazul incendiului de pe strada Mr. Gh. Pastia din Focșani. După ce inițial s-a vehiculat că în garsonieră ar fi avut loc o explozie, după primele cercetări la fața locului, reprezentanții ISU Vrancea comunică faptul că nu a existat o deflagrație urmată de incendiu, ci mai multe bunuri din garsonieră ar fi luat foc, iar din cauza temperaturii geamurile s-au spart. În imobil locuiește o familie, care din fericire nu se afla acasă în momentul izbucnirii flăcărilor.

UPDATE VIDEO: Femeia care locuiește împreună cu soțul în apartamentul cuprins de flăcări a declarat că nu știe ce s-a întâmplat. Soțul femeii a suferit recent o operație complexă și nu se afla acasă în momentul în care apartamentul a luat foc.

explozie mr.gh pastia focsani7 - FOTO-ULTIMĂ ORĂ: Explozie într-un bloc din Focșani (UPDATE VIDEO)explozie mr.gh pastia focsani8 - FOTO-ULTIMĂ ORĂ: Explozie într-un bloc din Focșani (UPDATE VIDEO)

explozie mr.gh pastia focsani6 - FOTO-ULTIMĂ ORĂ: Explozie într-un bloc din Focșani (UPDATE VIDEO)explozie mr.gh pastia focsani4 - FOTO-ULTIMĂ ORĂ: Explozie într-un bloc din Focșani (UPDATE VIDEO)explozie mr.gh pastia focsani3 - FOTO-ULTIMĂ ORĂ: Explozie într-un bloc din Focșani (UPDATE VIDEO)explozie mr.gh pastia focsani2 - FOTO-ULTIMĂ ORĂ: Explozie într-un bloc din Focșani (UPDATE VIDEO)explozie mr.gh pastia focsani - FOTO-ULTIMĂ ORĂ: Explozie într-un bloc din Focșani (UPDATE VIDEO)

 

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.