UPDATE 3: Mai multe persoane care se aflau în apartamente la momentul izbucnirii flăcărilor au reușit să iasă la timp. Cele mai multe dintre acestea nu au reușit să scoată nimic din interior. Apartamentele aflate la ultimul etaj al imobilului au fost grav afectate de flăcări. Jandarmeria a creat o zonă de siguranță și nimeni nu se poate apropia la mai puțin de 50 de metri de locație. Pompierii au localizat incendiul și acționează pentru lichidarea acestuia. Fumul produs de văpaie a putut fi observat de la marginea Focșaniului.

UPDATE 2: Acoperișul arde pe o suprafață de aproximativ 400 mp. Până la acest moment nu au fost înregistrate victime.

UPDATE: Pompierii focșăneni intervin cu 4 autospeciale de stingere incendii cu apă și spumă și cu autospeciala dotată cu scară. Din informațiile noastre, persoanele care se aflau în blocul a cărui acoperiș a fost cuprins de flăcări, au reușit să se autoevacueze. Nu se cunoaște, până la acest moment, care sunt cauzele care au dus la incendiu.

Un incendiu a izbucnit, în urmă cu puțin timp, în centrul municipiului Focșani. Din primele informații acoperișul unui bloc de pe strada Teiului a fost cuprins de flăcări puternice. Pompierii focșăneni se află la fața locului. VOM REVENI CU DETALII!

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.