FOTO-ULTIMĂ ORĂ: Incendiu puternic la un apartament din Focșani

0
485
Pompierii focșăneni au fost solicitați să intervină la un incendiu care a cuprins un apartament de pe strada Al. Vlahuță din Focșani.

La fața locului s-au deplasat salvatorii de la Detașamentului de Pompieri Focșani cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD. Văpaia a cuprins un apartament situat la etajul II al imobilului. 12 persoane care se aflau în clădire la acel moment au fost evacuate. După minute bune de luptă cu flăcările, pompierii au reușit să stingă incendiul. Apartamentul a fost afectat în proporție de 70%. Au ars bunuri de uz casnic și gospodăresc. Din fericire, nu au fost victime, proprietarii locuințelor învecinate fiind plecați de acasă. Pompierii urmează să stabilească de la ce a pornit incendiului.

incendiu apartament focsani 5 - FOTO-ULTIMĂ ORĂ: Incendiu puternic la un apartament din Focșaniincendiu apartament focsani 6 - FOTO-ULTIMĂ ORĂ: Incendiu puternic la un apartament din Focșaniincendiu apartament focsani 3 - FOTO-ULTIMĂ ORĂ: Incendiu puternic la un apartament din Focșaniincendiu apartament focsani 2 - FOTO-ULTIMĂ ORĂ: Incendiu puternic la un apartament din Focșaniincendiu apartament focsani 1 - FOTO-ULTIMĂ ORĂ: Incendiu puternic la un apartament din Focșani

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here