FOTO-ULTIMĂ ORĂ: Percheziții la persoane bănuite de furturi din locuință

0
844

Polițiștii din Vrancea, cu sprijinul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale – I.G.P.R., au reținut 6 persoane, bănuite că ar fi sustras bunuri din locuințe și combustibil, în urma a 14 percheziții desfășurate ieri. Poliţiştii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Focșani au efectuat, la data de 25 martie a.c., 14 percheziții domiciliare (în municipiul Focșani și în comune din județul Vrancea), la locuințele unor persoane bănuite de comiterea mai multor furturi din locuinţă și de combustibil, pe raza județului Vrancea. În urma acțiunii, au fost indisponibilizate bijuterii, telefoane mobile, parfumuri, ceasuri, articole de îmbrăcăminte, unelte electrice, susceptibile a proveni din infracțiuni sau folosite la comiterea acestora. Totodată, a fost găsită o armă neletală (pistol cu gaze) și șase cartușe.  Din cercetări a reieșit că, în perioada decembrie 2017-martie 2018, șase persoane ar fi sustras din locuințe bunuri, pe care ulterior, fie le-ar fi utilizat în interes propriu, fie le-ar fi comercializat.

Doi bărbați, de 19, respectiv 61 de ani, sunt bănuiți de furtul a aproximativ 500 de litri de combustibil dintr-un autotren parcat pe DN 2 E 85, în afara municipiului Focșani. Până în prezent, prejudiciul cauzat a fost estimat la 100.000 de euro.

15 persoane au fost conduse la sediul Poliției Municipiului Focșani, pentru audieri. Șase  persoane au fost reţinute de poliţişti, urmând a fi prezentate astăzi Parchetului de pe lângă Judecătoria Focșani, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

La percheziții au participat și polițiști din cadrul Secției de Poliție Rurală Golești și luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale din Vrancea.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.