FOTO! ULTIMA ORĂ! PSD Vrancea și-a strâns catrafusele din fostul sediu! Partidul se mută într-o altă locație

1
1296

Așa cum Jurnal de Vrancea a relatat în urmă cu 6 zile, filiala PSD Vrancea se vede nevoită să părăsească sediul de pe strada Republicii nr. 13. Luni dimineață, la locație „a descins” o echipă de lucrători care au început să dea jos însemnele PSD de pe clădirea care aparține Consiliului Județean Vrancea. La fața locului au ajuns și reprezentanții CJ Vrancea pentru a încheia procesele verbale de primire-predare a clădirii pe care social-democrații au ocupat-o vreme de două decenii. Totul se întâmplă după ce contractele de închiriere a imobilului situat în buricul Focșaniului nu au mai fost prelungite. Imobilul cu o suprafață de aproximativ 325 mp a fost împărțit, până de curând, între filiala județeană a partidului și cabinetele parlamentare ale deputaților Nicușor Halici și Elena Stoica. Din informațiile Jurnal de Vrancea, social-democrații se vor muta în sediul tineretului PSD situat pe Bulevardul Independenței, vis-a-vis de sediul Finanțelor Publice.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

1 COMENTARIU

  1. Este prima realizare notabilă a lui Toma, chiar dacă are doar valoare simbolică. Aceste fotografii vor ajunge în cărțile de istorie ale județului Vrancea .

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.