FOTO! ULTIMA ORĂ! Trei persoane rănite într-un accident rutier lângă Focșani! Coliziunea a avut loc între un autocamion și un autoturism

0
2177

Un accident rutier s-a produs în urmă cu puțin timp pe drumul care leagă Focșaniul de cartierul Mândrești. În coliziune au fost implicate două vehicule: un autocamion și un autoturism. În urma evenimentului rutier, trei persoane au fost rănite. Printre victime se numără și un copil de 14 ani. Cele trei persoane au fost preluate de ambulanțele SAJ și SMURD ajunse la fața locului și transportate la spital pentru îngrijiri medicale. VOM REVENI CU DETALII!

UPDATE: Conform purtătorului de cuvânt de la SAJ Vrancea, în accident au fost rănite trei persoane: șoferul tirului și al autoturismului, dar și un minor în vârstă de 14 ani. „SAJ Vrancea a intervenit la un accident rutier în zona Mândrești. La accident sa deplasat un echipaj SAJ tip C2 cu medic, un echipaj SAJ tip B2 cu asistent și un echipaj de prim ajutor SMURD. La fața locului au fost identificate 3 victime conștiente: o victimă 14 ani băiat, conștient cu traumatism craniofacial deschis și traumatism membru inferior, conducătorul autoturismului, un bărbat de 47 de ani care a fost preluat de echipajul cu medic, cu traumatism craniofacial închis și transportat la UPU și șoferul camionului în vârstă de 36 de ani care a fost preluat preluat de echipajul de urgență tip B2, conștient cu traumatism minor de membru inferior. Cele 3 victime au fost transportate la spitalul din Focșani”, a transmis Gabriela Moroș, purtătorul de cuvânt de la SAJ Vrancea.

 

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.