FOTO! ULTIMA ORĂ! Vijelia a făcut prăpăd la Panciu! Arbori și stâlpi doborâți, spațiu comercial inundat și canalizare refulată în curțile oamenilor

0
3412

Avertizarea meteorologică de vijelie și ploi abundente a lovit și în orașu Panciu. Vreme de mai bine de jumătate de oră vântul a suflat cu putere și a plouat cu găleata. Fenomenele meteo extreme au creat mai multe pagube în oraș: copaci și stâlpi metalici doborâți de vânt și un sediu de societate comercială a fost inundat. „În urma fenomenelor meteo manifestate pe raza orașului Panciu, echipajele de pompieri militari din cadrul Stației de Pompieri Panciu au intervenit pe B-dul Independenței pentru degajarea unui arbore căzut peste un autoturism, pe str. 8 Martie pentru degajarea unui stâlp și a unui arbore care au căzut pe carosabil și pe str. Nicolae Titulescu pentru îndepărtarea unui arbore căzut peste firele de electrice. De asemenea, două echipaje au acționat pe str. Ciprian Porumbescu pentru evacuarea apei care a inundat un spațiu comercial”, au transmis reprezentanții ISU Vrancea. Spre disperarea oamenilor din Satu Nou, canalizarea CUP a refulat și a umplut curțile oamenilor de fecale și de un miros insuportabil. Mai grav este că cetățenii ne-au transmis că ar fi sunat la reprezentanții locali ai societății, însă aceștia le-ar fi spus că nu au ce face pentru că nu sunt echipe de intervenție.

 

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.