FOTO-ULTIMĂ ORĂ: Tragedie! Un focșănean de 33 de ani, mort într-un accident groaznic, în Italia

0
4652
Un tânăr de 33 de ani din Focșani, Iulian Ciurcanu, și-a găsit sfârșitul departe de casă, într-un teribil accident de circulație.

Tragedia s-a produs pe o șosea din nordul Italiei, la circa 40 de km de Veneția. Potrivit presei italiene, vrânceanul a pierdut controlul mașinii pe care o conducea, iar într-o curbă periculoasă a derapat și s-a răsturnat în șanț, izbindu-se de o pasarelă de beton. Focșăneanul a murit pe loc, în urma impactului, în timp ce un prieten de-al său, de origine albaneză, care se afla în mașină, a fost rănit grav.

Polițiștii bănuiesc că tânărul vrâncean ar fi condus cu viteză mult prea mare. Anchetatorilor nu le este, deocamdată, prea clar, dacă la volanul mașinii se afla Iulian Ciurcanu sau prietenul său albanez. (Sursa foto: Tribuna di Treviso)

Iulian Ciurcanu accident italia2 - FOTO-ULTIMĂ ORĂ: Tragedie! Un focșănean de 33 de ani, mort într-un accident groaznic, în ItaliaIulian Ciurcanu accident italia3 - FOTO-ULTIMĂ ORĂ: Tragedie! Un focșănean de 33 de ani, mort într-un accident groaznic, în Italia

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.