FOTO: Un camion de-al lui Liviu Jitea, stricat în mers pe podul de la Golești. Autovehiculul e pe pod de 12 ore

0
709

Un camion care transporta marfă de la una dintre societățile pe care le administrează cunoscutul afacerist Liviu Jitea suferit o defecțiune majoră la sistemul de tracțiune, în cursul nopții de marți spre miercuri. Practic, autovehiculul s-a defectat chiar în timp ce se afla pe podul de la Golești.

Din fericire, defecțiunea nu a condus la producerea vreunui accident rutier. Mașina nu a mai putut fi urnită din loc, așa că la fața locului a fost trimis un alt camion, în care a fost transbordată marfa. Camionul a rămas pe pod, în locul în care s-a oprit, miercuri la prânz fiind tot acolo. Potrivit unor surse, este așteptată o macara la fața locului pentru a prelua autovehiculul.

O anchetă urmează să stabilească din ce motiv s-a defectat camionul, însă cel mai probabil la mijloc ar putea fi vorba despre o supraîncărcare cu marfă.

accident camion1 - FOTO: Un camion de-al lui Liviu Jitea, stricat în mers pe podul de la Golești. Autovehiculul e pe pod de 12 ore  accident camion3 - FOTO: Un camion de-al lui Liviu Jitea, stricat în mers pe podul de la Golești. Autovehiculul e pe pod de 12 oreaccident camion5 - FOTO: Un camion de-al lui Liviu Jitea, stricat în mers pe podul de la Golești. Autovehiculul e pe pod de 12 ore

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.