FOTO: Un vrâncean beat criță a provocat un accident spectaculos în centrul Buzăului

0
770

Un vrâncean a provocat, luni după amiază, un accident spectaculos în centrul Buzăului și doar o minune a făcut ca el să scape nevătămat. Bărbatul de 45 de ani, originar din Vrancea, era beat criță însă asta nu l-a împiedicat să se urce la volanul unei camionete.

La un moment dat, în timp ce circula pe Bulevardul Unirii din Buzău, el a scăpat mașina de sub control și s-a răsturnat în fața magazinului MC Donalds. Accidentul s-a produs în imediata apropiere a unei treceri de pietoni extrem de aglomerate, sub ochii îngroziți a zeci de trecători. La fața locului au ajuns polițiștii dar și pompierii care au decuplat bateria camionetei în care se aflau granule de polistiren, pentru ca nu cumva să se producă un incendiu. Când l-au testat cu aparatul Drager, polițiștii au constatat că șoferul era beat criță.

Alcooltestul a indicat o concentrație alcoolică de 1, 01 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care vrânceanul a fost dus la spital pentru a-I fi recoltate probe biologice. Polițiștii au întocmit dosar penal. În urma accidentului provocat de vrânceanul băut, circulația în centrul Buzăului a fost perturbată zeci de minute.

accident buzau focsanean2 - FOTO: Un vrâncean beat criță a provocat un accident spectaculos în centrul Buzăului

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here