FOTO-VIDEO: Cine este tânărul care a pierit în cumplitul accident de la Vaslui

0
1045

Andrei Pascal, inginer agronom la Comcereal, este tânărul care a pierit în cumplitul accident rutier produs luni seara, pe o șosea din județul Vaslui. Aflat la volanul unui autoturism înmatriculat în Vrancea, Andrei nu a avut nicio șansă la viață după ce mașina sa a lovit un cap de pod, a ricoșat într-un autoturism BMW, ca mai apoi să se rostogolească de mai multe ori pe șosea oprindu-se într-un al treilea autoturism înmatriculat în județul Iași. Imaginile surprinse imediat după producerea accidentului sunt înfiorătoare. Din mașina condusă de tânărul focșanean, în vârstă de 27 de ani, a rămas doar un morman de fiare. Din nefericire, în cumplitul accident a decedat și o fetiță, în vârstă de trei ani și opt luni. Părinții și fratele acesteia de numai 9 luni și jumătate au ajuns pe un pat de spital. “Tânărul inginer se afla la volanul unui autoturism înmatriculat în Vrancea când a lovit un cap de pod, apoi a intrat într-un BMW pe care l-a proiectat în afara carosabilului. După impact, autoturismul condus de Andrei Pascal a continuat să se rostogolească pe șosea, a intrat pe contrasens unde a fost lovit de o mașină înmatriculată în Iași, care venea din sens opus. Mașinile au ajuns una peste alta și s-au transformat într-un morman de fiare. Tânărul inginer angajat a murit pe loc. Cealaltă victimã care a decedat, fetița, se afla împreună cu părintii și cu fratele ei de 9 luni, în autoturismul BMW care a ajuns pe câmp. Traficul la fața locului a fost blocat aproximativ trei ore”, au precizat jurnaliștii de la Vremea Nouă. Andrei Pascal era născut în Bârlad, însă lucra la SC Comcereal Vrancea. În seara fatidică, Andrei împrumutase mașina de la un coleg de serviciu și era în frum spre casă. Confrom jurnaliștilor din Vaslui, acesta ar fi pierdut controlul volanului pe fondul unui carosabil umed. Cunoscut ca un tânăr foarte serios, muncitor și chibzuit, Andrei este plâns acum de rude, prieteni și cunoscuți. Colectivul societății comerciale din Focșani, la care acesta activa, a transmis un mesaj de condoleanțe:

“Vestea trecerii în neființă a colegului nostru ANDREI PASCAL, de profesie agronom, ne-a cutremurat profund. S-a stins din viață fulgerător, la numai 27 ani, în urma unui tragic accident de circulație, petrecut în data de 26 octombrie în județul Vaslui. Cuvintele sunt puține pentru a descrie durerea din sufletele noastre. Va rămâne mereu în memoria noastră ca un om minunat,  cu o educație aleasă, un coleg deosebit, un agronom pasionat și dedicat profesiei sale. Transmitem condoleanțe familiei greu încercate și ne rugăm ca Dumnezeu să-l primească alături de îngeri. REGRETE ETERNE!”

accident vaslui 2 - FOTO-VIDEO: Cine este tânărul care a pierit în cumplitul accident de la Vasluiaccident vaslui 1 - FOTO-VIDEO: Cine este tânărul care a pierit în cumplitul accident de la Vaslui

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.