FOTO-VIDEO: Dacian Cioloș, la Focșani. USR-PLUS, față în față cu alegătorii

0
116
Dacian Cioloș, fost premier, cel care deschide lista candidaților la europarlamentare, s-a aflat azi în Focșani alături de coordonatorii Regiunii Sud-Est. Mai întâi, Cioloș a susținut o conferință de presă, în care le-a vorbit jurnaliștilor despre strategia electorală a formațiunii pe care o reprezintă.

“Suntem prima forță politică ce participă la alegerile europarlamentare care a venit nu doar cu lista de candidați, dar și cu un program electoral, care vizează ceea ce se poate face cu adevărat în Parlamentul European. Și ne gândim nu doar la fondurile europene, dar și la legislația europeană, care trebuie să fie permisivă și să permită și României reducerea birocrației”, a spus Dacian Cioloș.

Apoi, întreaga echipă PLUS, căreia i s-au alăturat colegii din USR Vrancea, au stat de vorbă cu focșănenii. Primul popas a fost Piața Unirii, iar traseul lor s-a încheiat în Piața Moldovei. Potrivit reprezentanților USR-PLUS, interacțiunile cu cetățenii au fost pozitive și pline de energie, majoritatea focșănenilor bucurându-se de prezența lui Dacian Cioloș.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.