FOTO-VIDEO: Opt tineri din Vrancea, săltați de DIICOT Buzău pentru trafic de droguri

0
309
Poliţiştii de la Combaterea Criminalităţii Organizate Buzău, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Buzău, au efectuat în această dimineață, 28 de percheziţii domiciliare, pe raza județelor Buzău, Vrancea, Galaţi şi Iaşi.

Acțiunea anchetatorilor a vizat 24 de persoane, cu vârste cuprinse între 17 și 33 de ani, membri ai unei grupări specializate în traficul de droguri şi substanţe psihoactive. Potrivit unui comunicat al IPJ Buzău, în perioada noiembrie 2018 – martie 2019, 13 tineri, cu vârste cuprinse între 17 şi 32 de ani, din Râmnicu Sărat, județul Buzău, ar fi intrat în legătură cu alți 8 tineri, din județul Vrancea, în vederea procurării și comercializării de droguri de risc și substanțe psihoactive. În urma investigațiilor a reieșit că cele 8 persoane, din județul Vrancea, ar fi constituit, împreună cu cei 13 tineri din Râmnicu Sărat, o grupare infracțională organizată, în scopul obținerii de venituri materiale ilicite. Din verificările efectuate a rezultat că gruparea infracțională ar fi achiziţionat marfa de la alți 3 tineri, cu vârste cuprinse între 24 şi 33 de ani, din Iaşi, respectiv Galaţi.

În urma perchezițiilor au fost ridicate mai multe pliculețe conținând o substanță albă, pulverulentă, susceptibilă a avea efecte psihoactive, materie vegetală în formă vrac, cannabis și aproximativ 1400 de lei. Toți cei 24 de tineri vizați de anchetă au fost duși la audieri la sediul DIICOT Buzău.

droguri-vrancea2

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.