FOTO-VIDEO: Polițiștii vrânceni au adus un strop de speranță și bucurie pe chipul unor bătrâni din Vintileasca

0
236

Polițiștii din cadrul Serviciului Resurse Umane și cei ai postului de poliție Vintileasca „au descins” vineri în satul Poiana Stoichii din comuna Vintileasca. Nu pentru a împărți sancțiuni ci pentru a aduce un strop de speranță și bucurie pe chipul unor bătrâni uitați de vreme. Din fondurile proprii ale cadrele IPJ Vrancea au fost cumpărate alimente, sucuri, produse de igienă și petrol lampant. Produsele au fost distribuite bătrânilor care locuiesc în vârf de munte și pentru care deplasarea pentru procurarea celor necesare este o adevărată corvoadă.

„Pentru că bunicii sunt, în amintirile celor mai mulți dintre noi personaje de poveste, care ne mângâie sufletele, ne iubesc și ne sfătuiesc întotdeauna necondiționat, am decis să îi vizităm în locuri frumoase, uitate de timp și de probleme. Astfel, din fondurile proprii, au fost cumpărate alimente, sucuri, produse de igienă și petrol lampant.

Am constatat cu bucurie că în aceste momente, sus, la munte, oamenii au stat “izolați la domiciliu” de-o viață, izolarea în mijlocul naturii fiind cea care le-a oferit puterea ca la 80 de ani să își sape singuri grădina. Au fost suficiente doar câteva minute în preajma acestor oameni pentru a ne aminti că se poate supraviețui cu puțin, atâta timp cât există credință, respect și răbdare. Pentru a nu fi nevoiți să se îndepărteze de locul de domiciliu în această perioadă, ne-am gândit să le oferim acestora un mic ajutor, astfel încât ei să rămână acasă, în siguranță! Am plecat astfel de la Vintileasca cu liniște în suflet, lăsând în urmă un strop de bucurie și rugăciuni pentru zile mai bune”, au transmis polițiștii.

 

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.