FOTO-VIDEO: Ucigaşul poliţistului din Timiş a fost capturat

0
407

Bărbatul care a împuşcat un poliţist din Timiş, în timpul unei misiuni, a fost prins de oamenii legii în noaptea de luni spre marţi, în jurul orei 4:45 în casa bunicii unui prieten de-ai săi din localitatea Remetea Mare. Ionel Marcel Lepa avea asupra sa arma cu care l-a ucis pe poliţist.

Lepa a fost prins de o echipa de flagrant a Biroului de operatiuni speciale, impreuna cu o echipa de la SIAS, la 7 km de locul crimei. Potrivit poliţiştilor, bărbatul era rănit, iar rănile i se agravaseră. El a fost dus la spital cu o ambulanţă, iar in locuinţa în care se ascundea a fost gasit pistolul cu care a fost ucis poliţistul şi cartuşe.

În momentul capturării bărbatul nu a opus nici un fel de rezistenţă. El era rănit şi a fost dus la o unitate medicală. Luni, anchetatorii au verificat mai multe piste false, iar înainte de miezul nopţii au verificat inclusiv dacă în apropiere de Timişoara au fost trase focuri de armă, aşa cum se anunţase la numărul de urgenţe 112. În final s-a stabilit că a fost vorba de un foc de artificii. În cauză este întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de omor calificat. (Foto-Video: News.ro)

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.