FOTO: Vrâncenii au talent! O puștoaică de 9 ani a câștigat locul I la un concurs de muzică la Moscova

0
422
Mayra Vrabie, o focșăneancă de 9 ani, este câștigătoarea Concursului Internațional ,,Slavsya Otechestvo,, de la Moscova.

Ea a obținut locul I la secțiunile internațional și tradițional. Părinții Mayrei au postat pe Facebook imagini de la concurs și un mesaj în care anunță succesul. Ei aduc totodată mulțumiri și celor care s-au implicat în susținerea fiicei lor, printre care Primăria Focșani și Consiliul Local, care au contribuit la deplasarea micii artiste la Moscova.

“Am obtinut Locul 1 la sectiunile international si traditional unde am intrat in Gala Laureatilor, fiind desemnata sa reprezinte Romania in aceasta Gala! Am adus Focsaniul pe loc de cinste la Moscova. 

Multumim din suflet ptr sprijinul acordat si intelegere :Doamnei prof.Aurelia Vaida, Consiliului Local Focsani si D-lui Primar Cristi Misaila,Firmei Sami&Bucov si Domnisorei Invatatoare Gina-Laura Spoiala.”, a scris pe Facebook mama câștigătoarei.

ANGAJARE online copy

Revelion 2023 Antal Queen 2
Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.
Revelion 2023 SARA Events

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.