FOTO: Zece vrânceni căutați de Poliția Română. Cinci dintre ei, condamnați definitiv

0
4276
Zece vrânceni se află pe lista Poliției Române la categoria persoanelor urmărite. Cinci dintre acestea au fost condamnați definitiv la pedepse cu închisoarea pentru tentativă de omor, evaziune fiscală sau înșelăciune. Alte cinci persoane se află în evidențele polițiștilor după ce au dispărut de acasă și familiile lor nu mai știu nimic de ei.
savaliuc-cristian-focsani-vranceaCristian Savaliuc este căutat de oamenii legii după ce ÎCCJ l-a condamnat în 2008 la o pedeapsă de 5 ani de închisoare pentru săvârșirea infracțiunilor de fals în declarații.
Focșăneanul de 49 de ani a dat în fals o declarație pe proprie răspundere cu privire la îndeplinirea condițiilor legale privind deținerea și exercitarea calității de administrator al unei societăți. Mai mult decât atât, acesta s-a folosit de file CEC fără acoperire înșelând un număr de 5 societăți comerciale, creându-le un prejudiciu de 210.000 lei. Savaliuc a fost condamnat și în 2014 la o pedeapsă de 5 ani și 6 luni închisoare pentru săvârșirea infracțiunilor de evaziune fiscală, păcălind statul cu suma de 501.731 lei.
venescu-ciprian-marasesti-vranceaCiprian Venescu, domiciliat în Mărășești apare pe lista persoanelor urmărite după ce s-a sustras unui mandat de executare a pedepsei cu închisoare.
Tribunalul Galați l-a condamnat pe Venescu la 5 ani închisoare pentru săvârșirea infracțiunilor de constituirea unui grup infracțional organizat. Împreună cu alte 7 persoane, în scopul obținerii de foloase materiale in comiterea infracțiunii de înșelăciune cu consecințe deosebit de grave, a participat în mod direct ori a ajutat ceilalți membrii ai grupului la inducerea în eroare a unui număr de 10 părți vătămate-societăți comerciale și, cu ocazia încheierii și derulării unor convenții comerciale, prin folosirea de nume și calități false precum si prin emiterea de file CEC fără acoperire cauzând un prejudiciu total de 300.721 lei.
ilie-adrian-nereju-vranceaAdrian Ilie, un tânăr din Nereju are de executat o pedeapsă de 4 ani de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă de omor.
În august 2012, pe fondul consumului de alcool, i-a aplicat lui A. I. o lovitură cu toporul în regiunea capului, iar pentru a se apăra, acesta a ridicat mâna dreaptă, astfel că i-a fost secționat policele, după care i-a mai aplicat două lovituri cu toporul în zona umărului drept și respectiv zona toracică dreaptă.
munteanu-adrian-ploscuteni-vranceaUn alt bărbat din Plocuțeni este căutat de polițiști pentru trafic de persoane, trafic de minori și proxenetism.
În perioada 2014-2017, Adrian Munteanu a racolat mai multe persoane de sex feminin pe care le-a determinat să practice prostituția în Austria, Germania și Italia. În toamna lui 2016 a recrutat o minoră în vârstă de 17 ani, pe care a dus-o în străinătate și a obligat-o să practice prostituția.
marculescu-gabriela-straoane-vranceaGabriela Mărculescu, originară din Neamț, domiciliată în Străoane are de executat o pedeapsă de 5 ani de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de evaziune fiscală.
Tribunalul Vrancea a condamnat-o definitiv în vara lui 2017.Gabriela Mărculescu împreună cu o altă persoană, în calitate de administratori ai unei societăți comerciale, în perioada 21.11.2008 – 31.01.2009 au efectuat livrări către diferite persoane juridice fără a emite facturi fiscale, iar veniturile nu au fost înregistrate în evidența contabilă, creând un prejudiciu de 47.414 de lei.
Alți cinci vrânceni apar pe lista persoanelor căutate de Poliția Română. Este vorba despre trei bărbați și două femei care au dispărut de la domiciliu, iar familiile acestora nu mai știu nimic de ei de ani buni.
bulilete-sara-racoasa-vrancea hartuche-maria-tifesti-vrancea macovei-silica-vulturu-vrancea maftei-radu-jitia-vrancea siles-anton-ploscuteni-vrancea

 

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.