FOTO: Hoți de lemne prinși de jandarmi la Fitionești

2
1078

Trei tineri au fost prinși de jandarmii vrânceni în timp ce furau lemn dintr-o pădure din apropiere de Fitionești. Mihai  P. în vârstă de 24 ani, Vasile B. în vârstă de 21 ani şi Mihai N. în vârstă de 22 ani, toți din Movilița au fost surprinși de o echipă de jandarmi din cadrul Grupei de Jandarmi Ordine Publică Panciu în timp ce tăiau şi încărcau într-o autoutilitară marca IVECO şi un tractor, patru arbori de esenţă fag fără a fi marcaţi.

În urma verificărilor efectuate împreună cu organul silvic s-a constatat că bărbaţii  au tăiat ilegal cantitatea  de 10 metri steri material lemnos, ce a fost ridicat în vederea confiscării şi depus în custodie la Ocolul Silvic Panciu.

“Celor în cauză le-au fost întocmite actele de sesizare a organelor de cercetare penală fiind susceptibili de săvârşirea infracţiunilor de tăiere ilegală şi furt de arbori fapte sancţionate de art. 107, alin.1, lit. a şi art.109, alin.1, lit. a din Codul Silvic şi art.228 alin. I din Codul Penal, documente ce au predate Postului de Poliţie Fitioneşti pentru continuarea cercetărilor”, se arată într-un comunicat al Jandarmeriei Vrancea.

14.01.2016 inf. Fitionesti 062

furt-din-padure-copaci

Loading...

2 COMENTARII

  1. Amărâții aveau dubă IVECO, tractor, drujbă STIHL, erau desculți săracii, este foarte simplu sa-ti dai cu părerea. Le vine rândul la toți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.