FOTO+VIDEO: Adolescenta din Păulești care S-A SPÂNZURAT și-a premeditat gestul

0
806

ramona tutoi paulesti suicid adolescenta - FOTO+VIDEO: Adolescenta din Păulești care S-A SPÂNZURAT și-a premeditat gestul

Ramona Ţuţoi, adolescenta care a decis să-și pună capăt zilelor, este elevă în clasa a VII-a la şcoala din comuna vrânceană Păuleşti. Ea s-a sinucis în cursul zilei de ieri, spânzurându-se cu o eșarfă de un copac în timp ce se îndrepta către școală. Gestul este cu atât mai șocant, cu cât aceasta, a lăsat și două bilete de adio. În primul bilet aceasta a scris:

„Ultimele dorinţe: Vreau să fiu îmbrăcată în rochie de mireasă şi pantofi albi; vreau ca să vină colegii la înmormântare; vreau ca să vină Maria la ultimul meu drum; vreau ca să vină tot satul la înmormântare; vreau să vină profesorii la înmormântare; vreau să vină Lory,  Iulian şi Marian din Italia pentru ultimul drum; vreau să nu suferi după mine; vreau ca să nu mă uitaţi dar să nu suferiţi după mine, pentru că am fost o pacoste şi numai probleme v-am adus. Atât vreau!”

bilet de adio ramona tutoi - FOTO+VIDEO: Adolescenta din Păulești care S-A SPÂNZURAT și-a premeditat gestul

Părinții Ramonei spun că, în luna februarie a acestui an, copila a fugit de acasă cu o vecină. Ea a ajuns tocmai în localitatea Făurei din județul Brăila. După escapadă, Ramona a urmat o serie de şedinţe de consiliere psihologică. Dădea semne că se simțea mult mai bine și nimic nu anunța gestul șocant, pe care aceasta l-a făcut.

 „Vineri am fost cu ea să-i fac buletinul, pentru că a împlinit 14 ani şi era foarte veselă că face buletinul. Chiar glumeam cu ea, că are jumătate de buletin, dar nu au fost certuri. La şcoală nu au fost probleme, învăţa foarte bine. În februarie a fugit de acasă, cu o vecină, tot colegă. Şi atunci a stat trei zile la centru, la psiholog. Chiar doamna psiholog s-a bucurat foarte mult de evoluţia ei, mi-a spus că este înspre bine”, a precizat mama Ramonei.

Adolescenta s-a spânzurat, în drumul spre școală, cu o eşarfă de un copac rugând părinții  să o înmormânteze mireasă, într-un sicriu alb, iar la înmormântare să fie prezenţi colegii, profesorii, rudele şi tot satul.

„Dragă mamy şi taty, Nu mai pot să rezist trăind. Zi de zi mă chinui cu mine însumi. Te rog mamy să nu te oftici pentru mine şi să crezi că nu ai pentru ce să mai trăieşti, că ai. Pentru fraţii mei şi viitorii nepoţi sau actualii. Nimeni nu va şti motivele pentru fapta care am făcut-o dar nici nu trebuie. Vă iubesc, dar viaţa mea s-a terminat! Vă pup! Nimeni nu mă putea ajuta să trec prin ce am trecut sau dacă mai trăiam nimeni nu mă putea ajuta”, a scris Ramona în  cel de-al doilea bilet lăsat părinţilor.

bilet de adio ramona tutoi 2 - FOTO+VIDEO: Adolescenta din Păulești care S-A SPÂNZURAT și-a premeditat gestul

Ramona Țuțoi, adolescenta care a decis să plece din această lume, mult prea devreme, va fi înmormântată joi în cimitirul din comună.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.