FOTO+VIDEO: “Cărțile pe față” – Poftiți la citit GRATIS

1
478

carti le pe fata focsani 3 copy - FOTO+VIDEO: "Cărțile pe față" - Poftiți la citit GRATIS

Astăzi, în Parcul Schuman din Focșani a fost demarată acțiunea “Cărți aproape Gratis”. În acest parc au fost montate două căsuțe din lemn care au ca scop promovarea lecturii. Acțiunea face parte din Campania de promovare a lecturii, Cărțile pe față”, în parteneriat cu ISJ Vrancea, și Primăria Focșani, și este sponsorizată de Club Rotary Varana Focșani, care a susținut financiar construirea căsuțelor. Căsuțele adăpostesc cărți donate, în primă fază, de elevii Școlii nr. 7 din Focșani coordonați îndeaproape de profesor Mirela Hanganu.

Oricine trece prin parcul Schuman poate lua acasă sau poate citi în parc unul dintre volumele din căsuțe; cu o singură condiție: să pună altă carte în loc. Căsuţele sunt uşor de reperat prin forma inedită a acoperişului care este construită în forma unei cărţi deschise cu paginile stilizate.

Campania de astăzi a demarat în prezența viceprimarului de Focșani, Marius Iorga, a președintelui Rotary Club Varana Focșani, Elena Stoica, a vicepreședintelui Rotary Club Varana Focșani, Rodica Dinuță, a profesoarei Mirela Hanganu dar și a copiilor de la Școala nr. 7 din Focșani. Reprezentanții acțiunii au declarat că în viitorul apropiat se vor mai instala încă două căsuțe.

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.