Frig, vânt și ploi de vineri seara până sâmbătă seara. La munte va ninge

0
343

Primăvara nu a venit, iar în calendar e încă iarnă. Vremea se schimbă dramatic de vineri seara și iarna are o nouă zvâncire. Administrația Națională de Meteorologie a emis o informare meteorologică de ploi și vânt, valabilă pentru toată țara, începând cu data de 24 februarie, ora 20.00, până pe 25 februarie, ora 20.00.

Potrivit ANM, în acest interval vremea se va răci și vor fi precipitații în cea mai mare parte a țării. În regiunile sud-vestice și sudice, precum și la munte, se vor cumula cantități de precipitații de până la 15…20 l/mp. În zona de munte vor predomina ninsorile și se va depune strat nou de zăpadă, iar în Transilvania și Moldova vor fi precipitații mixte. În celelalte regiuni ale țării vor predomina ploile. Local și temporar, vântul va avea intensificări cu viteze de 50…60 km/h, iar în zona montană înaltă va spulbera zăpada.

Meteorologii nu exclud actualizări ale informării, în funcție de modul în care vor evolua fenomenele meteo.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.