FOTO: Fuego a concertat la Panciu, în cadrul turneului național “S-a aprins o stea”

0
429

Marți, 12 aprilie 2016, interpretul Paul Surugiu, cunoscut publicului cu numele de Fuego, a susținut un concert la Casa de Cultură din Panciu, la invitația primarului Iulian Nica. Evenimentul a avut loc în cadrul turneului național „S-a aprins o stea”.

Spectacolul, la care au participat peste 250 de admiratori ai artistului,  a inclus melodii de neuitat, cântece vechi, de peste 100 de ani, dar și cele mai frumoase, fredonate și difuzate șlagăre din cei 20 de ani de carieră.

Alături de Fuego și band-ul său, pe scenă s-a aflat și Maria Mădălina Lupu, în vârstă de 10 ani, din județul Ageș, care a interpretat la nai mai multe cântece din folclorul autohton și nu numai.

În finalul spectacolului, primarul Iulian Nica i-a mulțumit artistului pentru faptul că a onorat invitația de a concerta la Panciu, oraș în care Fuego are foarte mulți admiratori.

„Îți mulțumim pentru magia acestui eveniment de înaltă ţinută artistică, pentru emoția resimțită la fiecare cântec! Sper că te-ai simțit bine la noi și că vei reveni aici, pentru a ne încânta cu melodiile tale! Îți urez multă sănătate, inspirație și mulți ani de carieră, la fel de frumoși și plini de satisfacții! Te așteptăm, cu drag și în viitor!“, a spus primarul Iulian Nica.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here