Fundația vedetei de televiziune Andreea Marin – donație generoasă pentru Crucea Roșie Vrancea!

0
179

Fundația „Prețuiește Viața”, al cărei fondator este cunoscuta vedetă de televiziune Andreea Marin, a donat Filialei de Cruce Roșie Vrancea o cantitate însemnată de produse alimentare și echipament medical – consumabile –  în valoare totală de 62.897 lei (13.000 de euro).Toate acestera au ajuns în județul nostru prin intermediul Caravanei „Prețuiește Viața” ce a poposit în Focșani ieri, 16 aprilie. Echipamentul medical, în valoare de 26.881 lei și constând în viziere, combinezoane de protecție de două tipuri și dezinfectant, va fi donat integral Spitalului Județean de Urgență „Sf. Pantelimon” din Focșani pentru a fi folosit de cadrele medicale.

Produsele alimentare, în valoare de 36.016 lei, însemnând apă plată la 5 litri, ulei, prăjituri, făină albă, spaghete și cozonac urmează să fie distribuite persoanelor vârstnice aflate în dificultate, celor fără adăpost dar și familiilor aflate în dificultate ce figurează în baza de date a Crucii Roșii Vrancea. Începând chiar de astăzi, voluntarii filialei au demarat deja acțiunea de distribuție, astfel ca alimentele să se afle pe masa beneficiarilor în zilele sărbărorilor pascale.

„Mulțumim Fundației Pretuiește Viața și doamnei Andreea Marin pentru inițiativa extrem de binevenită, atât la nivel național, cât mai ales la nivel local, în județul nostru. Consumabilele medicale pentru spitalul județean vor sprijini profesioniștii din linia întâi în lupta împotriva COVID-19, iar donația alimentară face posibil ca și unele dintre cele mai vulnerabile persoane să aibă un cozonac pe masă, de Paște. Cu adevarat „Împreună capătăm putere!” , a declarat directorul Filalei de Cruce Roșie Vrancea, Rodica Davidean.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.