Furturi peste furturi în județul Vrancea. Printre hoți, și minori

0
543

Furturi peste furturi în județul Vrancea. La Cîrligele, un individ de 38 de ani a fost reținut după ce a intrat în casa unei femei și  furat tot ce i-a picat în mână.

„La  data de  7 aprilie a.c., ora 12.00, polițiștii din Cîrligele  au fost sesizati  de o femeie din localitate, despre faptul că persoane necunoscute ar fi pătruns în locuinţa sa şi ar fi sustras mai multe bunuri.

În urma activităților specifice desfășurate, a fost depistat principalul bănuit de săvârșirea faptei, un bărbat de 38 ani, din localitate iar la data de 12 aprilie a.c., ora 06.00, au fost efectuate percheziţii domiciliare la locuința unui bărbat și la locuința unei femei, ambii din comuna Cîrligele, unde au fost găsite bunurile sustrase, în valoare de 5000 de lei.

Bărbatul, de 38 ani a a fost reţinut pentru 24 ore, urmând a fi prezentat instanței de judecată, cu propunere de arestare preventivă”, precizează polițiștii.

Furturi au fost semnalate în ultimele zile și la Păunești unde polițiștii au fost sesizați de un bărbat din comuna Păunești, cu privire la faptul că persoane necunoscute ar fi pătruns fără drept într-un imobil ce aparține fratelui său, de unde ar fi fost sustrase mai multe bunuri.

În urma activităţilor desfăşurate cu operativitate, au fost depistați patru minori cu vârste cuprinse între 13 și 14 ani, toți din comuna Păunești, principalii bănuiți de săvârșirea faptei. De asemenea au fost recuperate și o parte din bunurile sustrase.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate în vederea recuperării întregului prejudiciu si a documentării întregii activități infracționale.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.