Gabriela Marchitan, candidatul PNL pentru Camera Deputaților: “Susțin modernizarea infrastructurii școlare și pregătirea personalului didactic”

0
93

Profesorul Gabriela Marchitan este propunerea Partidului Național Liberal pentru Camera Deputaților, la alegerile parlamentare. Absolventă a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Facultatea de Matematică, în anul 1991, Gabriela Marchitan este de 29 de ani la catedră, alături de elevi, ajutându-i să deslușească tainele matematicii. Aceasta își propune să pună umărul la modernizarea infrastructurii școlare și o mai bună pregătire a personalului didactic, totul ca actul educațional să cunoască o creștere.

”Candidez pentru un loc în Camera Deputaților în calitate de om al școlii și cunoscător al problemelor cu care se confruntă comunitatea educațională din România și, în particular, din județul Vrancea. Obiectivul meu este generalizarea noilor modalități de predare-învățare-evaluare în toate școlile, ca o condiție esențială de asigurare a accesului la educație și de egalizare a șanselor copiilor. Îmi propun să susțin modernizarea infrastructurii școlare și pregătirea personalului didactic, cu scopul creșterii calității actului educațional. Vreau să pun umărul pentru atragerea investitorilor în județul nostru, astfel încât elevii și copiii noștri să își găsească locuri bune de muncă acasă”, transmite profesorul Gabriela Marchitan, candidat la Camera Deputaților. De aceea, pe data de 6 decembrie votați o echipă de oameni integri, profesioniști cu proiecte concrete pentru dezvoltarea Vrancei! Votați echipa PNL Vrancea! (Material realizat de SC Media Factory Concept SRL, la comanda PNL Vrancea. Cod mandatar financiar: 11200025)

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.