Galactic, surclasată de Tg. Mureş: 1-10!

0
217

Nici o şansă n-a avut Galactic Focşani în faţa multiplei campioane a României, City’us Tg. Mureş, în Liga I de futsal.

Astăzi, la Sala Polivelentă, echipa vrînceană a fost surclasată, scor 1-10, de una dintre cele mai bune formaţii de futsal din România. Mureşenii au ţinut să elimine din start orice emoţii şi au deschis scorul rapid, iar pînă la pauză au mai marcat de alte 4 ori. Au marcat şi gazdele, astfel că după prima jumătate a partidei City’us Tg. Mureş conducea cu 5-1.

În partea secundă, vrîncenii n-au mai contat practic deloc, diferenţa de experienţă şi mai ales de valoare spunîndu-şi cuvîntul. Oaspeţii au mai marcat de încă 5 ori, stabilind scorul final, 1-10! Antrenorul Petrache Gurguiatu a avut la dispoziţie pentru acest joc pe Valentin Borş, Gabriel Ciobotaru, Florin Nistor, Sergiu Sava, Ştefan Lupu, Liviu Dumitriu, Cristi Munteanu, Răzvan Sava, Cătălin Costin, Valentin Ion şi George Duca. După eşecul de astăzi, Galactic Focşani a rămas pe penultimul loc în clasament, cu numai 3 puncte.

Următorul joc al echipei vrîncene este programat pe 1 noiembrie, în deplasare cu Muncitorul Reşiţa.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.