Galele Teatrale găzduite, anul acesta, de Ateneul Popular

0
587

Cea de-a 20-a ediție a Galelor Teatrale vor avea loc anul acesta în Ateneul Popular, nu în sediul Teatrului Municipal Maior Gh. Pastia, așa cum se întâmpla de fiecare dată. Anunțul a fost joi de conducerea Teatrului Municipal și de Ateneul Popular, având în vedere că  edificiul în care se obișnuia să se țină acest eveniment este închis din luna noiembrie a anului trecut, imediat după  tragedia din club Colectiv.

 „Spectacolele invitate din acest an sunt : – CABARET – premiera absolută şi concept unic în România. (marţi 29 martie, ora 20.00). Publicul va avea ocazia să vadă actori şi artişti importanţi ai scenei româneşti : Monica Davidescu, Alexandra Velniciuc, Anca Sigartau, Tania Popă, Corina Dănilă, Ozana Barabancea, Manuela Căra, Aurelian Temisan şi Cosmin Selesi.
– Plăcintă cu mere – comedie de situaţii, spectacol pus în scenă de Dan Tudor la Teatrelli Bucureşti (30 martie, ora 19.) Doi monştri sacri ai terului românesc deţin rolurile principale : Adela Marculescu şi Costel Constantin. GALELE încep în 21 martie şi se vor încheia pe 30 martie. Toate spectacolele vor avea loc la Sala Mare a Ateneului Popular”, este anunțul făcut astăzi de Teatrul Municipal și Ateneul Pupular.

Biletele pot fi procurate de la Agenţia Ateneului Popular şi de la Agenţia Teatrului Municipal.

Așadar,  Teatrul Municipal Maior Gh. Pastia rămâne închis din cauza lipsei avizului de conformitate de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă.

Galele Teatrale vor avea loc în perioada 21-30 martie 2016, când vor fi puse în scenă zece piese de teatru, dintre care şapte ale actorilor Teatrului Municipal „Maior Gh. Pastia” Focşani.

Revelion 2023 SARA Events
Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.