GALERIE FOTO: Casa unei familii din Nănești, mistuită de flăcări

0
240

Un incendiu de proporţii a izbucnit, vineri seara, la o gospodărie Nănești. În urma unui apel primit la orele 21:00 se anunţa producerea unui incendiu la locuința unei familii din Nănești.  La faţa locului s-au deplasat trei autospeciale de stingere a incendiilor cu apă şi spumă şi un echipaj SMURD din cadrul Detaşamentului de Pompieri Focşani.

În momentul sosirii forţelor de intervenţie la faţa locului s-a constatat că incendiul se manifesta cu flacără deschisă, cuprinzând acoperişului locuinţei şi două anexe. Intervenția a fost una dificilă datorită vântului care sufla cu putere.

În urma incendiului au ars casa și anexele pe o suprafață de circa 200 metri pătrați. Din fericire nu au fost persoane rănite, iar datorită intervenţiei pompierilor militari au fost reduse pierderile materiale ca urmare a incendiului.

Pompierii urmează să stabilească cu exactitate de la ce a pornit focul.

incendiu nanesti boboteaza7 - GALERIE FOTO: Casa unei familii din Nănești, mistuită de flăcăriincendiu nanesti boboteaza6 - GALERIE FOTO: Casa unei familii din Nănești, mistuită de flăcăriincendiu nanesti boboteaza5 - GALERIE FOTO: Casa unei familii din Nănești, mistuită de flăcăriincendiu nanesti boboteaza3 - GALERIE FOTO: Casa unei familii din Nănești, mistuită de flăcăriincendiu nanesti boboteaza2 1024x576 - GALERIE FOTO: Casa unei familii din Nănești, mistuită de flăcăriincendiu nanesti boboteaza - GALERIE FOTO: Casa unei familii din Nănești, mistuită de flăcări

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here