GALERIE FOTO: Colonel Ciprian Marin, noul comandant al Brigăzii 8 LAROM

0
442

Schimbare la vârful Brigăzii 8 LAROM Alexandru Ioan Cuza din Focşani. Fostul comandant, generalul de brigadă doctor Adrian Stroea, care a condus Brigada în ultimii trei ani, a schimbat haina militară cu cea civilă, ieşind la pensie. În locul său, la vârful Brigăzii 8 LAROM, vine colonel Ciprian Marin. Ceremonia de predare-primire a comenzii unittatii, a avut loc, marţi, în prezenţa unui oficial de la Ministerul Apărării dar şi a autorităţilor locale şi judeţene.

Iată mesajul postat pe facebook de către prefectul de Vrancea, Sorin Hornea, după schimbarea de la cârma Brigăzii 8 LAROM:

„Domnul profesor universitar doctor – Generalul Adrian STROEA, comandantul Brigăzii 8 LAROM “Al.I.Cuza” schimbă, începând de astăzi, haina militară cu cea civilă. După 41 de ani de carieră militară Generalul de brigadă Adrian STROEA lasă în urmă o impresionantă activitate dedicată Armatei Române și armei artilerie. Opt distincții și medalii militare, 18 cărți – dintre care cea mai importantă “Enciclopedia Artileriei Române” precum și calitatea de corespondent al Academiei de Științe Militare, stau mărturie pentru profesionalismul și pasiunea cu care generalul Adrian STROEA a înțeles să-și facă datoria, atât în calitate de militar, dar și de profesor sau istoric.
În calitate de Prefect al județului Vrancea pot să afirm că a fost o onoare pentru mine să colaborez cu domnul general STROEA și îi mulțumesc pentru toate eforturile făcute în acești ani. În acest moment festiv, prilejuit de trecerea în rezervă, nu pot decât să-i urez sănătate, viață lungă și succes în activitățile ce vor urma.
De asemenea urez mult succes noului comandant al Brigăzii 8 LAROM domnului colonel Ciprian MARIN care are în față o provocare importantă, aceea de a continua coordonarea activității militarilor din cadrul acestei mari unități la același nivel înalt de performanță ca și până acum!”. 

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here