GALERIE FOTO – Cum aratau calendarele SEXY în 1890!

0
234

foto 10

În secolul XXI, expresia calendar sexy ne duce imediat cu gândul la pictorialele fierbinți cu dive înscrise în tiparul 90-60-90, a căror goliciune nu prea mai lasă loc imaginației să intervină.

 

Acum mai bine de un secol în urmă, lucrurile stăteau cu totul altfel, iar epitetul sexy făcea referire la o realitate mult diferită. Ceea ce nouă ni se pare acum ceva absolut decent și cu prea puține conotații sexuale evidente, la 1890 aceste imagini cu siguranță au stârnit reacții vehemente.

În epoca în care femeile îmbrăcate în pantaloni era o raritate, mini-jupa nu era nici măcar în stadiul de prototip, iar decența era egală cu lungimea fustei și a mânecilor de la bluze, doamnele care au pozat pentru calendarul cu pricina probabil n-au avut o viață prea ușoară.

Potrivit înscrisurilor de pe fotografii, calendarul a apărut în Statele Unite, imaginile fiind realizate la New York.

Fotografiile si materialul a fost preluat de pe site-ul www.evz.ro

 

 

Revelion 2023 SARA Events
Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.