GALERIE FOTO: Curs festiv pentru absolvenții Liceului Tehnologic „Al. I. Cuza“ Panciu

0
157

Joi, 25 mai 2017, clasele a XII-a și a XIII-a Seral, de la Liceul Tehnologic „Al. I. Cuza“ din Panciu au organizat cursul festiv de absolvire la Casa Orășenească de Cultură „Mihai Eminescu“.       Evenimentul a debutat în acordurile imnului „Gaudeamul Igitur“. Directorul adjunct, Luminița Irimescu, le-a urat bun venit elevilor, cadrelor didactice, părinților și invitaților.

Ulterior, profesoarele Alina Duță, Daniela Bukoski și Mihaela Elena Popa au strigat pentru ultima dată catalogul claselor a XII-a A – calificare Organizator Banqueting, a XII-a B – calificarea Tehnician în gastronomie și a XIII-a Învățământ Seral – calificarea Tehnician în gastronomie. Elevii au primit diplome de absolvenți și flori, iar premianții fiecare clase au fost recompensați cu diplome și cărți.

„Timpul a trecut, zi după zi, semestru după semestru, an după an. Colectivul de cadre didactice – cărora doresc să le mulțumesc pentru întreaga activitate desfășurată alături de voi – au făcut posibil ca în această zi să puteți fi declarați absolvenți ai liceului nostru. Pe tot parcusul celor 4 ani, am încercat să vă transmitem multe lucruri, dar cred că două sunt esențiale: dragostea de libertate și, în același timp, loialitatea față de familia voastră, față de comunitate, față de locul de muncă pe care îl veți alege. Vreau să vă spun că noi, cadrele didactice de la Liceul Tehnologic «Al. I. Cuza» Panciu, vom fi, în continuare, cu sufletul și toată puterea alături de voi și că vă urăm mult succes!“, a spus directorul Valeriu Jalbă Bandrabur.

La rândul său, primarul Iulian Nica le-a urat elevilor mult succes la Bacalaureat, sfătuindu-i să nu-și piardă niciodată curajul de a-și împlini idealurile, oricât de greu le va fi.

„Vă urez să aveți forța și curajul de a vă atinge toate obiectivele! Să nu abandonați și să nu descurajați niciodată, oricât de greu vă va fi! Să fiți consecvenți idealurilor voastre și să luptați până la capăt! Din experiența proprie vă pot spune că nimic nu este imposibil de realizat, atunci când îți dorești cu adevărat! Îndrăzniți să credeți în voi, în ceea ce știți să faceți, în ceea ce vă place! Priviți în față cu optimism, convinși că veți reuși să atingeți limitele și chiar să vă autodepășiți! Vă urez mult succes la Bacalaureat! De asemenea, vă urez să treceți cu brio de toate examenele care vă așteaptă în continuare!“ a declarat primarul Iulian Nica.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.