GALERIE FOTO: Eroii Revoluției, comemorați la Focșani

0
157
Eroi ai Revoluției și urmași ai acestora, alături de autorități locale și județenne, au participat, vineri, la ceremonialul militar și religios dedicat eroilor martiri ai Revoluției din 1989.

Comemorarea a avut loc la Monumentul Eroilor Revoluției, din spatele Bisericii Ioan Botezătorul.

“Acești eroi s-au jertfit pentru fiecare dintre noi, pentru credinţa şi demnitatea poporului român. Fiecare dintre cei care au căzut reprezintă o pierdere ireparabilă pentru o familie, au fost soții, tații, copiii cuiva care îi vor plânge întotdeauna. Cuvintele reprezintă prea puțin pentru sacrificiul făcut de ei și singurul lucru pe care îl putem face este să ne aducem aminte, să-i onorăm și să facem în așa fel încât jertfa lor să nu fie în zadar. Eroii martiri Ghinea Dorinel, Silvestru Jim, Voicu Nicolae, Milea Dumitru, Creţu Florin, Catană Marin, Dănăilă Gabi, Apostolie Vasile, Buruiană Valentin dar și mulți alții nu vor mai ajunge niciodată acasă, la cei dragi. De aceea suntem datori să nu-i uităm! Recunoștință eternă lor și tuturor eroilor neamului!“, a transmis prefectul Sorin Hornea.

Toți cei prezenți au păstrat un moment de reculegere în memoria eroilor Revoluției și au depus coroane de flori.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.