GALERIE FOTO: Focșani, TREZEȘTE-TE! Țara are nevoie de tine!

3
367

UPDATE: Protestatarii, aproape 1.000 la număr, au părăsit scuarul din Piața Unirii și se deplasează pe B-dul Unirii.

Protest timid miercuri seară la Focșani. Cel mult 400 de oameni au lăsat confortul căminului și au ieșit în stradă, așa cum se întâmplă de două zile în mai toate orașele mari ale țării, însă la un cu totul și cu totul alt nivel. Sunt orașe unde numărul protestatarilor care cer schimbarea și resetarea actualului sistem este de ordinul miilor.

La Focșani însă abia dacă au fost 400 de oameni, miercuri seară. Punctul de întâlnire al acțiunii a fost Piața Unirii. Protestatarii s-au adunat la ora 20.00 iar de atunci au scandat lozinci precum: ”Dacă vă pasă, ieșiți din casă”, ”Păcat de sângele vărsat”, ”Oprișan nu uita, ești pe lista DNA” sau ”Jos corupția!” ori ”București, nu uita, Focșaniul e de partea ta”.

Circa 20 de jandarmi supraveghează protestul iar până la ora postării acestei știri nu s-au înregistrat incidente de nici un fel.

Loading...

3 COMENTARII

  1. mai nene stii sa inumeri? sau ai plecat inainte sa ajungi? cum naiba ai reusit sa vezi tu, doar 400 cind cifra a depasit usor minim 2500? cordonul de peste 250 de metri de oameni lungime si pe latimea a doua benzi de circulatie, pentru tine inseamna 400? in 20 de m patrati mergeau 20 de persoane minim! schimba reportajul asta statistica nu este nici reala,nici incurajatoare. nu face din orasul nostru o comuna de indiferenti ca gresesti! chiar daca am mai ramas maxim 70 de mii……!

    • Pentru dorin_foc2000: Daca citeati tot materialul se putea remarca faptul ca “iar până la ora postării acestei știri nu s-au înregistrat incidente de nici un fel.” Stirea fost redactata si postata in momentul in care in piata (20:40) se aflau aproximativ 400 de persoane. In update-ul facut la stire cu video si foto (ora 21:40) se confirma prezenta a 1.000 de persoane

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.