GALERIE FOTO: Jurământ cu emoții pentru cei 23 de polițiști angajați în Vrancea din sursă externă

0
1187

În cursul zilei de luni, la sediul IPJ Vrancea a avut loc ceremonialul depunerii jurământului de credință de către cei 23 de  agenți de poliție angajați din sursă externă, repartizați la posturile de poliție de pe raza județului Vrancea.

Ceremonialul a început cu intonarea imnului de stat al României, după care în prezența conducerii manageriale a I.P.J. Vrancea și a șefilor de poliții municipale și orășenești, noii polițiști au fost informați asupra rigorilor muncii de poliție precum și a comportamentului în societate.

De asemenea, cu ocazia acestui eveniment, a fost citit mesajul inspectorului general al Poliției Române, chestor de poliție Bogdan Despescu, precum și alocuțiuni din partea conducerii I.P.J. Vrancea.

După o perioadă de acomodare la structurile unde au fost repartizați în urma concursului susținut în luna iunie, 22 de agenți vor urma cursul de inițiere în carieră la Școala de Agenți de Poliție „Vasile Lascăr” din Câmpina, după care vor susține examenul de definitivare în munca de polițist.

„Pe această cale le urăm „Bun venit!” noilor noștri colegi și cu speranța că vor avea o carieră îndelungată și plină de realizări profesionale în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea, le dorim mult succes”,transmite comanda IPJ Vrancea.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.