GALERIE FOTO: Misiuni de recunoaștere în Teatrul de Operații din Afganistan

0
108
Militarii de la Batalionul 280 Infanterie Protecția Forței au luat parte, în perioada 27 noiembrie – 8 decembrie, la o serie de activităţi specifice pentru recunoaşteri în Teatrul de Operaţii din Afganistan.

Obiectivul principal al misiunilor l-a constituit identificarea cerinţelor operaţionale pentru iniţierea planificării şi sincronizării activităţilor de preluare a responsabilităţilor specifice misiunilor structurilor care vor suplimenta contribuţia naţională la misiunea NATO Resolute Support în anul 2018. Militarii au primit şi o vizită importantă:

“Activitatea de suplimentare a fost aprobata de CSAT în luna noiembrie şi vorbim aici de peste 50 de funcţii care vor completa efectivele deja existente în Afganistan.Intenţia NATO, dar şi a noastră este de diminuare a conflictelor şi negocierea pentru un Afganistan, mai sigur şi mai stabil”, a declarat general de flotilă aeriană Valerică Vrajescu.

Un punct aparte în cadrul vizitei l-a constituit întâlnirea generalului de flotilă aeriană cu militarii români aflaţi în Baza Militară KAF. Problemele dezbătute au vizat în special modul de planificare a misiunilor executate zilnic în aria de responsabilitate, nevoile de sprijin logistic dar şi modul de conlucrare cu celelalte structuri româneşti din bază.

IMG 7170 - GALERIE FOTO: Misiuni de recunoaștere în Teatrul de Operații din AfganistanIMG 7142 - GALERIE FOTO: Misiuni de recunoaștere în Teatrul de Operații din AfganistanIMG 7091 - GALERIE FOTO: Misiuni de recunoaștere în Teatrul de Operații din AfganistanIMG 7079 - GALERIE FOTO: Misiuni de recunoaștere în Teatrul de Operații din Afganistan

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here