GALERIE FOTO: Poliția, deschideți! Mai multe familii din Vulturu, ajutate de oamenii legii

0
460

Polițiștii au continuat ieri și azi acțiunile umanitare, mai multe vizite fiind făcute în gospodăriile unor localnici din Vulturu. În Săptămâna Mare a Sfintelor Sărbători Pascale, atât polițiștii din Vulturu, cât și colegii lor, de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale, s-au mobilizat și s-au deplasat în locuințele persoanelor cu care soarta nu a fost tocmai blândă.

Prima dată, polițiștii din Vulturu au mers la patru copii cu vârste cuprinse între 6 și 12 ani, din localitate, care sunt crescuți doar de tată. „I-am găsit în curtea casei curioși și nerăbdători de tot ceea ce urma să li se întâmple. Nu am putut să nu remarcăm modestia copiilor, pentru care cele mai de preț cadouri constau în hainele deja folosite de frații mai mari, pentru care singura șansă de a reuși este să aibă rezultate deosebite la învățătură.

Iată câtă bucurie am putut face astăzi acestor copilași care poate au cele necesare traiului, dar cea mai mare povară care-i apasă pe aceștia este lipsa mamei. Mulțumirile, dar mai ales zâmbetele de pe fețele lor ne-au luminat sufletele”, se arată într-un comunicat al IPJ Vrancea.

Și oamenii legii din Vulturu au ținut să mulțumească la rândul lor celor care îi ajută de fiecare dată în acțiunile umanitare. Azi au dăruit bunuri de uz casnic, alimente, îmbrăcăminte, dulciuri și cozonaci.

Mulțumirile, dar mai ales zâmbetele de pe fețele lor ne-au luminat sufletele. Am primit promisiunea că vor continua să aibă grijă unul de celălalt și că vor merge la școală. Am promis și noi că vom reveni și îi vom ajuta cu ce ne stă în putere. Sperăm că ceea ce ne-am propus pentru perioada următoare să se realizeze.

Mulțumiri SC CONSTRUCT 2PEU TAB SRL – Nicu Tofan și SC UVERTURA COM SRL – Doru Bîrlă, mereu alături de noi!”, au menționat polițiștii din Vulturu.

„Descinderile” polițiștilor la Vulturu au continuat și azi, când luptătorii din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale au mers la alte două familii din comună.

Copiii cu vârste cuprinse între 2 și 12 ani, respectiv 4 și 14 ani, s-au bucurat de dulciuri, jucării, alimente și alte daruri.  Simplitate cu care aceștia își trăiesc copilăria, dar și bucuria și emoțiile care i-au trădat la fiecare gest, ne fac să repetăm asemenea experiențe, ori de câte ori vom avea ocazia.

Am promis că vom reveni și îi vom ajuta cu ce ne stă în putere, pentru că doar împreună putem face lumea un loc mai bun. Suntem fericiți că am reușit să aducem o fărâmă de bucurie în inima acestor copii!”, mai spun oamenii legii.

Revelion 2023 Antal Queen 2
Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.
Revelion 2023 SARA Events

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.