GALERIE FOTO: Polițiștii vrânceni, mesageri ai lui Moș Crăciun

0
363
Pentru că păstrează datina străbună, pentru că Moş Crăciun trebuie să ajungă la toți copiii şi pentru că bucuria pe care o primim atunci când dăruim este una specială, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vrancea au devenit şi în acest an mesagerii moşului.

Astfel, în săptămâna ce precede marea Sărbătoare a Crăciunului, polițiștii vrânceni au vizitat 6 familii din municipiul Focșani și comunele Poiana Cristei, Vânători, Jariștea și Vulturu.

20 decembrie, Ziua Internaţională a Solidarităţii Umane a fost marcată de polițiștii vrânceni alături de copii, care i-au aşteptat cu nerăbdare să deschidă pachetele trimise de Moş Crăciun special pentru ei.

Prin contribuția benevolă a polițiștilor, copiii au primit cadouri ce au constat în jucării, alimente, fructe și dulciuri, oferindu-le în schimb zâmbete și urări de sărbători.

Cu speranţa că darurile au adus copiilor un strop de bucurie, polițiștii le-au promis micuților că vor reveni cu astfel de misiuni de suflet.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.