GALERIE FOTO: Primăria Panciu a sărbătorit cuplurile care au sărbătorit 25 și 50 de ani de căsnicie

0
233

Duminică, 12 februarie 2017, 45 de cupluri care au împlinit 25 și 50 de ani de căsătorie, au fost sărbătorite în cadru festiv de către Primăria Orașului Panciu. Primarul Iulian Nica a oferit flori, diplome, torturi, dar și fotografii personalizate familiilor invitate la eveniment.

„Este zi deosebită, în care continuăm o frumoasă tradiţie: celebrarea nunţilor de aur şi de argint. Ne exprimăm, astfel, respectul faţă de cuplurile care au trăit în oraşul Panciu şi care, prin munca lor, au contribuit la dezvoltarea comunităţii noastre“, a spus primarul Iulian Nica.

Edilul-șef a felicitat sărbătoriții, afirmând că aceștia sunt un exemplu pentru tinerii care doresc să-și întemeieze o familie.

„Sunteţi cea mai bună dovadă că familia a fost, este şi va continua să fie baza unei societăţi normale, sănătoase! Cei 25 sau 50 de ani petrecuţi împreună reprezintă o probă a maturităţii pe care aţi trecut-o cu brio! Aţi demonstrat că nu actul semnat în faţa Ofiţerului Stării Civile a fost cel care v-a unit şi v-a ţinut împreună în aceşti ani, cu dragostea necondiţionată, răbdarea, înţelegerea, respectul şi sprijinul reciproc, nu în ultimul rând, multă toleranţă! Aţi ştiut să priviţi şi să mergeţi mereu înainte, cu speranţă şi credinţă în Dumnezeu! Pentru fiecare dintre noi, sunteţi un exemplu! Vă invidiem la modul frumos şi nu vă ascundem faptul că ne dorim să ajungem, la rândul nostru, să celebrăm nunta de argint şi, mai ales, nunta de aur! În numele Primăriei Oraşului Panciu, dar şi al meu, personal, ţin să vă felicit şi să vă urez, în continuare, ani mulţi şi fericiţi, în dragoste, armonie şi înţelegere! De asemenea, vă urez multă sănătate, pentru a vă bucura de familie, copii, nepoţi şi strănepoţi!“, a declarat primarul Iulian Nica.

La petrecerea aniversară, cuplurile sărbătorite s-au bucurat de atât de muzică bună, precum și de bucate alese.

În cursul zilei de luni, 13 februarie 2017, la inițiativa primarului Iulian Nica, familiile care nu au reușit să ajungă la evenimentul de duminică au primit la domiciliu diplomele, florile și torturile aniversare.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here