GALERIE FOTO: Primarul Iulian Nica și consilierii locali din Panciu au depus jurământul

0
513

Vineri, 24 iunie 2016, Iulian Nica a fost reînvestit în funcția de primar al orașului Panciu. Edilul-șef a depus jurământul în fața noului Consiliu Local, constituit în ședința solemnă ce s-a desfășurat în Sala Mare a Casei de Cultură.

Hotărârea judecătorească de validare în funcție a primarului Iulian Nica a fost prezentată de către judecătoarea Georgiana Răduță. În urma alegerilor locale desfășurate la data de 5 iunie 2016, Iulian Nica a obținut 3.301 voturi, din totalul de 3.937 de voturi valabil exprimate.

„Procentul de 86,3% din voturile păncenilor reprezintă cea mai bună dovadă că, până acum, mi-am făcut datoria față de comunitate, iar încrederea de care mă bucur mă onorează și mă motivează să merg înainte“, a declarat primarul Iulian Nica după învestirea sa în funcție.

Acesta le-a mulțumit atât păncenilor care l-au votat, cât și celor care l-au susținut în campania electorală.

„Le mulțumesc, în egală măsură, domnului preşedinte Marian Oprișan, domnului deputat Ciprian Nicolae Nica, tuturor colegilor din Partidul Social Democrat și, nu în ultimul rând, echipei minunate de tineri care m-au susținut, pas cu pas, în campania electorală. Vă mulțumesc tuturor pentru faptul că, și la alegrile din 2016, ați considerat că sunt omul cel mai potrivit pentru funcția de primar și că voi ști să vă reprezint cel mai bine interesele!“, a afirmat Iulian Nica.

Edilul-șef a precizat faptul că va avea la dispoziție un mandat de 4 ani în care va duce la bun sfârșit investițiile aflate în derulare şi va iniţia proiecte noi, menite să transforme orașul Panciu într-unul dintre cele puternice orașe din județul Vrancea.

„Am promis că, în mandatul 2016-2020, orașul  Panciu va fi pe mâini bune! Vă asigur că acesta nu va rămâne doar un slogan. Pornim la drum cu un capital imens de încredere și avem obligația să nu vă dezamăgim!  Atât eu, cât și echipa de consilieri locali, vă asigurăm că tot ceea ce am promis va deveni realitate! Avem la dispoziție 4 ani pentru a duce la bun sfârşit ceea ce am început şi pentru a iniţia proiecte noi, menite să transforme orașul nostru într-unul dintre cele puternice orașe din Vrancea! Vom continua să punem cartierele pe primul loc, pentru ca și cetățenii de aici să se bucure de aceleaşi condiţii de trai de care beneficiază păncenii din zona centrală! Sunt conştient de faptul că nu va fi deloc ușor, dar vă asigur că, împreună cu toţi colegii mei din cadrul Primăriei Oraşului Panciu, voi continua să muncesc pentru binele şi prosperitatea comunităţii locale, tratându-vă cu respect, transparenţă, promptitudine dar, mai ales, cu înalt profesionalism!“, a declarat primarul Iulian Nica.

În ședința solemnă din 24 iunie 2016, au depus jurământul și cei 15 consilieri locali aleși în urma scrutinului din 5 iunie. În mandatul 2016-2020, Consiliul Local al Orașului Panciu va avea în componență 12 consilieri PSD și 3 consilieri PNL. Toți consilierii au fost validați de către Comisia de Validare care a luat act de faptul că nu există incompatibilități.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.