GALERIE FOTO: Razie de amploare în parcările supermarketurilor din Focșani | Polițiștii sunt cu ochii pe teribiliști

1
1476

Polițiștii focșăneni au organizat o acțiune de amploare în toate parcările supermaketurilor din Focșani. Joi noapte, oamenii legii au descins în zonele cunoscute ca fiind cele în care tinerii amatori de drifturi au făcut din aceste locuri publice adevărate piste de încercare pentru bolizii lor. La acțiune au participat polițiști din cadrul Poliției Municipiului Focșani, jandarmi din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Vrancea precum și polițiști locali din cadrul Poliției Locale Focșani. “Acțiunea a avut drept scop menținerea climatului de siguranță publică și respectarea legii, prevenirea, descoperirea și combaterea faptelor de natură contravențională și infracțională la regimul rutier, precum și depistarea, identificarea și tragerea la răspundere a persoanelor care încalcă prevederile legale sau sunt urmărite în temeiul legii”, se arată într-un comunicat de presă transmis de IPJ Vrancea. Nu au scăpat de controale nici cei care s-au aflat în zona Piața Gării din municipiu. În cadrul acțiunii de noaptea trecută, polițiștii au legitimat peste 100 de persoane și au verificat peste 60 de autoturisme. Amenzile nu au întârziat să apară.

“Pentru neregulile constatate, au fost aplicate 8 sancțiuni contravenționale : 2 dintre acestea au fost aplicate pentru nerespectarea normelor privind ordinea și liniștea publică și 6 pentru nerespectarea regulilor de circulație. Reamintim tuturor cetățenilor că polițiștii acționează permanent pentru prevenirea şi combaterea oricăror evenimente care pot afecta liniştea comunității şi, totodată, sunt pregătiți să intervină atunci când situaţia o impune”, au mai transmis polițiștii focșăneni.

Loading...

1 COMENTARIU

  1. În sfârșit nu mai terorizează Gara cu cazanele lor la a 10-a mână. Felicitări! Faceți ceva și cu cei ce vin la BunDeTot cu cazanele alea de golf-uri, merțane și bemveuri din 2000 și fac gălăgie să afle lumea că au avut bani de un kebab. Respectele mele!

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.