GALERIE FOTO: Supraviețuire miraculoasă! Polițistul a oprit la trecerea la nivel cu calea ferată, dar a fost lovit de un al doilea tren!(VIDEO)

1
4003

Apar detalii legate de accidentul feroviar care a avut loc luni dimineață la trecerea la nivel cu calea ferată de la Făurei – Garoafa.

Potrivit martorilor, ajutorul șefului de post din comuna Garoafa, un tânăr polițist în vârstă de 24 de ani, a oprit la trecere, semnalizată cu semnale acustice și luminoase, iar imediat după ce a trecut garnitura de tren, care circula pe ruta Iași-București, a traversat. Numai că un alt tren venea chiar atunci pe celălalt sens, respectiv un tren de călători care circula pe ruta București-Iași.

Trenul a lovit mașina în plin, fără ca mecanicul să poată face vreo manevră de frânare, iar mașina de poliție a fost târâtă pe o distanță de circa 500 de metri. Ajutorul șefului de post a rămas încarcerat, însă a scăpat ca prin minune cu viață, având doar răni care nu îi pun în pericol viața.

Dinamica accidentului a fost confirmată de comisarul-șef Cătălin Stegărescu, șeful Poliției Rutiere Vrancea, care s-a aflat la fața locului pentru cercetări.

Polițiștii au întocmit un dosar de cercetare penală, care va fi declinat procurorilor.

Loading...

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here