GALERIE FOTO: Tabloul complet al primelor ore de la instituirea CODULUI ROȘU în județul Vrancea

0

Județul Vrancea se află sub o avertizare COD ROȘU de viscol puternic, avertizare care a intrat în vigoare vineri, începând cu ora 10:00. 27 de comune din sud-estul județului sunt vizate de fenomene meteo extreme, în special de vânt extrem de puternic.

Mai multe drumuri naționale și județene au fost acoperite de nămeți, traficul fiind oprit în totalitate. Pe drumul european 85 se circulă cu dificultate. Polițiștii rutieri au instituit filtre, atât la ieșirea din Focșani către Rm. Sărat, cât și la Obrejița, șoferii fiind trași pe dreapta.

Centrul Infotrafic al Poliției Române anunță că, în continuare, 4 drumuri naționale rămân închise circulației rutiere. Este vorba despre:

  • DN 2N BOGZA – DUMBRĂVENI;
  • DN 23A GOLOGANU – CIORĂŞTI;
  • DN 23B MĂICĂNEŞTI – CIORĂŞTI;
  • DN2 (E85) TIŞIŢA – ADJUD;

De asemenea, la nivelul Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Vrancea s-a dispus închiderea tronsoanelor de drumuri județene:

  • DJ 202 F Bălești – Mihălceni
  • DJ 204 B Tătăranu – Măicănești
  • DJ 202 E Sihlea – Voetin
  • DJ 204 E Haret – Panciu
  • DJ 205 C Golești – Cîrligele
  • DJ 205 H Domnești – Păunești

O ambulanță a SAJ, solicitată vineri dimineața să preia un copil de 2 ani cu febră de la Ciorăști, unde viscolul s-a dezlănțuit încă din timpul nopții, a rămas blocată în nămeți, între Tătăranu și Bordeasca. Un utilaj de deszăpezire este așteptat să ajungă în zonă, ca antemergător pentru ambulanța blocată.

O altă ambulanță a fost solicitată în comuna Țifești să preia o gravidă pentru a fi transportată la Spitalul Județean Focșani. Salvarea înaintează destul de greu, însă până la momentul postării acestei știri nu au fost raportate probleme.

O altă gravidă, în vârstă de 18 ani, va fi preluată de o ambulanță de la Gugești.

Iar un echipaj de salvare a fost solicitat la Sihlea, unde un pacient prezintă dureri abdominale. Ambulanța are nevoie de un utilaj de deszăpezire ca antemergător, după ce a rămas blocată în nămeți în apropiere de Obrejița.

Reamintim că sud-estul județului Vrancea se află sun avertizare COD ROȘU de fenomene extreme, vineri de la ora 10:00 până la ora 16:00. Vizate sunt comunele Andreiașu de Jos, Bălești, Bordești, Cârligele, Chiojdeni, Ciorăști, Cotești, Dumbrăveni, Dumitrești, Golești, Gologanu, Gugești, Gura Caliței, Jitia, Măicănești, Obrejița, Poiana Cristei, Popești, Sihlea, Slobozia Bradului, Slobozia Ciorăști, Tâmboești, Tătăranu, Urechești, Vârteșcoiu, Vintileasca și Vulturu.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here