GALERIE FOTO: Taximetriștii rămân cei mai periculoși șoferi

1
636

Taximetriștii continuă să fie un adevărat pericol public în traficul din Focșani, deși sunt în permanență în vizorul polițiștilor. Agenți de la Biroul Rutier, alături de specialiști ai Registrului Auto Român, desfășoară timp de 3 zile o amplă acțiune pe raza orașului, pentru prevenirea producerii unor accidente grave pe fondul defecțiunilor tehnice.

Principalii vizați de acțiunea ca a început luni, 17 octombrie, și se încheie pe 19 octombrie seara sunt taximetriștii. Verificările îi vizează mai ales pentru că în luna septembrie șoferii taximetrelor, care au fost ținuta unui alt control mixt, au fost prinși încălcând flagrant regulile de circulație. În plus, mai multe mașini au fost descoperite cu probleme tehnice.

Cea mai des întâlnită neconformitate întâlnită la taximetre o reprezintă uzura avansată a anvelopelor. Rezultatele acțiunii urmează să fie centralizate și vor fi făcute publice, cel mai probabil, în cursul zilei de joi.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

1 COMENTARIU

  1. Plăcut mesaj,taximetrişti periculoşi chiar criminali puteți spune ,cine vă întrece la a învrăjbi…bețivi,drogați, cei care parchiază în statile taxi etc. promovați ca ex. pozitive că ei sunt civili nu taximetrişti care muncesc şi asigură transport în comun 24h din 24… agonisesc din activitatea asta de nu pot întreține nici maşinele cu care muncesc… masochişti credeți voi!

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.