GALERIE FOTO: Urmările viscolului aprig. Oamenii din Nănești și Măicănești, îngropați din nou în nămeți

0
410

Vrancea a trecut miercuri prin al doilea episod de viscol de la începutul acestui an. Ca de fiecare dată, în ultimii ani, drumul național care face legătura între Focșani și Brăila a fost cel care a provocat cele mai multe probleme autorităților. Nici astăzi (n.r. miercuri) nu a făcut excepție. Porțiunea de drum ce leagă comuna Nănești de comuna Măicănești a fost închisă traficului rutier. Aici, zăpada a căzut din abundență făcând drumul impracticabil, nu doar mașinilor dar și oamenilor, care au fost nevoiți să „înoate” la propriu prin omăt. Câțiva dintre locuitorii comunei Măicănești, forțați de împrejurări, și-au luat inima în dinți și au străbătut pe jos porțiunea de aproape un km îndurând un vânt tăios.

Autoritățile, neputincioase în fața viscolului și a căderilor masive de zăpadă nu au putut interveni până când vremea nu s-a îmbunat. Astfel, după ce viscolul s-a potolit, două autofreze și două utilaje cu lamă au reușit să răzbată prin zăpada de pe carosabil, care pe alocuri măsura un metru.

Mai jos puteți vizualiza o galerie foto realizată în comuna Nănești și Măicănești.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.