GALERIE FOTO: Vila Monte Carlo din Lepșa, MISTUITĂ de FLĂCĂRI

1
1272

UPDATE: Cauza probabilă a incendiului din satul Lepșa este coș de fum amplasat necorespunzător față de materialele combustibile (ISU VRANCEA)

Un incendiu de proporții a cuprins, sâmbătă după amiază, o casă de vacanță din Lepșa. Pompierii vrânceni au intervenit cu trei autospeciale de stins incendii, însă văpaia a mistuit acoperișul, etajul 1 și mansarda pe o suprafață de aproximativ 300 de metri pătrați.

Conform unor surse, vila Monte Carlo aparține lui Cosmin Bogdan, proprietarul pensiunii Monte Carlo din Focșani, care a ars în totalitate în luna martie 2017. Unitatea de la Lepșa era catalogată de tipul “casă de vacanță”, ceea ce face ca proprietarul să nu aibă nevoie de avize speciale de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență.

La momentul izbucnirii incendiului, mai multe persoane se aflau în interior. Din fericire, acestea au reușit să iasă la timp. Până la ora postării acestei știri nu a fost identificată cauza care a dus la incendiu.

incendiu vila monte carlo 7 e1517080653159 - GALERIE FOTO: Vila Monte Carlo din Lepșa, MISTUITĂ de FLĂCĂRIincendiu vila monte carlo 2 e1517080675745 - GALERIE FOTO: Vila Monte Carlo din Lepșa, MISTUITĂ de FLĂCĂRIincendiu vila monte carlo 5 e1517080688788 - GALERIE FOTO: Vila Monte Carlo din Lepșa, MISTUITĂ de FLĂCĂRI

Loading...

1 COMENTARIU

  1. VREMEA DUCAI VODA,ZODIA CANCERULUI,TARA LUI PAPURA VODA,DEJUGATOAREA,RASCRUCEA DE VANTURI UNDE ESTE O POTCOVARIE,O moarte de ape !O CRASMA,UN CLOSET PUBLIC SI IN MARE,URIAS,border boarded!BORDEL…CAM ATAT!!! O FABRICA DE IMPACHETAT CUM SI MINCIUNI!!!CAM ATAT!!! IMPARTEALA LIBERALII PSD COMMUNISM,ESTE IN FEL DE A ZICE…O FARSA CU CARE TIMPUL TRACE,LEFURILE SE UMFLA,PROSTIMEA SAT GURA CASCA SI VEDE CUM SE DEVALIZEAZA,DEZMEMBREAZA,JEFUIESTE SI DUCE PE BUCATI,TARA!!! CA IN CARAGIALE!!! TARISOARA,CUM SCANCEA FALSE SI CARAGHIOOS,ANALFABETI,CATAVENCU!!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here