GALERIE FOTO+VIDEO: Reciclare cu PREMII la Caravana ECOTIC din Focșani

0
361

caravana ecotic la focsani 7 - GALERIE FOTO+VIDEO: Reciclare cu PREMII la Caravana ECOTIC din Focșani

Începând de astăzi și până duminică, 26 aprilie, vrâncenii sunt așteptați în Piața Unirii din Focșani pentru a recicla echipamente electrice și electronice. Caravana ECOTIC a poposit la Focșani în cadrul unui proiect național pentru conștientizarea populației privind reciclarea corectă a deșeurilor de echipamente electrice și electronice. Începând de la baterii și până la mașini de spălat sau frigidere, toate pot fi reciclate în cadrul acestui proiect. Elementul central al Caravanei este o expoziție mobilă în care sunt expuse diferite tipuri de deșeuri de echipamente electrice și electronice dezasamblate, evidențiindu-se în scop educativ toate componentele acestora. Caravana va fi deschisă, în cele trei zile, în intervalul orar 10:00-19:00.

În cadrul acestei campanii vor fi organizate două tombole: o tombolă dedicată deșeurilor de echipamente electrice și electronice și o tombolă dedicată becurilor și neoanelor. Pentru fiecare deșeu predat se oferă un voucher de participare la tombola categoriei specifice. Tombola dedicată DEEE va avea ca premii 3 tablete Utok oferite de către Dedeman iar tombola dedicată becurilor și neoanelor, o tabletă Samsung oferită de către Recolamp, a declarat reprezentantul Organizației ECOTIC, Ghene Constantin.

ECOTIC și partenerii săi din acest proiect își propun implicarea activă în educația ecologică și în protejarea mediului. Publicul larg din orașele vizitate va participa activ la acest demers, Caravana staționând în cel puțin 30 piețe publice din țară.

 

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.