GALERIE FOTO+VIDEO: Tânăra care s-a sinucis a fost înmormântată astăzi

0
1559

inmormantare gabriela tataranu vrancea jdv 15 - GALERIE FOTO+VIDEO: Tânăra care s-a sinucis a fost înmormântată astăzi

Lacrimi de durere au curs astăzi în comuna Tătăranu din județul Vrancea. Mihaela Gabriela, tânăra de 17 ani, care a decis să-și pună capăt zilelor în a doua zi de Paști a fost condusă pe ultimul drum. Aceasta a fost găsită spânzurată în podul casei în care locuia de către bunicul acesteia. Cel mai probabil tânăra suferise recent o decepție în dragoste. Dovadă au stat și mesajele postate de aceasta pe o rețea de socializare înainte cu câteva ore de a lua decizia de neînțeles.  Băiatul din cauza căruia copila și-a pus capăt zilelor și care a făcut-o să sufere atât de mult încât și-a dorit moartea și-a luat azi inima în dinți și a venit la căpătâiul fetei. Părinții ei nu l-au primit însă și l-au dat afară, nedându-i voie să le vadă fata în sicriu.

Rude, vecini, prieteni și colegii de școală de la Colegiul Tehnic Ion Mincu din Focșani au făcut parte din cortegiul funerar, impresionați de drama copilei.

În momentul producerii tragediei, mama copilei, care era plecată la muncă în Italia. Aceasta a ajuns în țară pentru a fi alături de cea căreia i-a dat viață, mai ales că Mihaela Gabriela era unicul copil la părinți.

Din cortegiul funerar a mai făcut parte și dirigintele adolescentei care a ținut să dea citire unor mesaje de condoleanțe postate de prietenii Gabrielei pe o rețea de socializare.

Adolescenta își va dormi somnul de veci în cimitirul din comuna Tătăranu.

 

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here