Gașca Zurli vine la Panciu cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului

0
238

Marți, 31 mai 2016, cea mai îndrăgită trupă de animație din România, Gașca Zurli, vine pentru prima oară în orașul Panciu, cu spectacolul „Animale colorate“. Evenimentul este inclus în manifestările organizate sub genericul „Universul Copilăriei“, de către Primăria Orașului Panciu, în parteneriat cu Casa Orășenească de Cultură, Liceul Tehnologic „Al. I. Cuza“ și Liceul Teoretic „Ioan Slavici“, cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului.

„Și în 2016, Primăria Orașului Panciu păstrează tradiția de a organiza manifestări dedicate Zilei Internaționale a Copilului. Anul acesta, manifestările sunt organizate cu o zi mai devreme, respectiv pe 31 mai, deoarece îi vom avea ca invitați speciali pe membrii celei mai cunoscute trupe de animație din România – Gașca Zurli. Spectacolul «Animale Colorate» reprezintă cadoul pe care Primăria Orașului Panciu îl face, de ziua lor, tuturor copiilor din orașul Panciu, dar și celor din județul Vrancea, pe care îi așteptăm la întâlnirea cu personajele lor preferate: Tanti Prezentatoarea, Fetița Zurli, Clopoțel, Truli, Yuppi, Zdrăngănel, Vrăjitoarea Tura Vura, Zâna Bună și noii lor prieteni, cațelușul Tashi și cățelușa Tasha“, precizează primarul Iulian Nica.

Evenimentele organizate marți, 31 mai 2016, cu prilejul Zilei Internaționale a Copilului, vor avea loc după următorul program:

  • Ora 9.30 – 10.00 Parada Copiilor și a personajelor din desene animate

Locul desfășurării: Traseul Monumentul Eroilor – str. Nicolae Titulescu – Bulevardul Independenţei – Parcul Casei Orășenești de Cultură Panciu

  • Ora 10.00 – 11.30 Momente artistice susținute de elevii instituțiilor de învățământ din orașul Panciu

Locul desfășurării – Scena în aer liber din Parcul Casei Orășenești de Cultură Panciu

  • Ora 11.30 – 14.00 Spectacolul „Animale colorate“, susținut de Gașca Zurli

Locul desfășurării – Scena în aer liber din Parcul Casei Orășenești de Cultură Panciu.

„Pe această cale, adresez tuturor copiilor, părinților, bunicilor invitația a fi alături de noi marți, 31 mai 2016, să ne bucurăm împreună de sărbătoarea celor mici, dar și a celor care, în suflet, încă se mai simt copii!“, a declarat primarul Iulian Nica.

Afis Zurli - Gașca Zurli vine la Panciu cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here